Erzurum’da Il Müftüsü Yıldırım, Gençlerle Iftar Yemeğinde...

Erzurum'da Il Müftüsü Yıldırım, Gençlerle Iftar Yemeğinde Buluştu

il müftüsü yıldırım, gençlerle iftar yemeğinde buluştu

01 Mayıs 2022 - 13:10

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Yakutiye Hacı İbrahim Baba Camii taziye evinde öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu.

Yakutiye Belediyesi tarafından öğrencilere Hacı İbrahim Baba Camii taziye evinde Ramazan ayı sebebi ile iftar programı düzenlendi.

Programda konuşan İl Müftüsü Yıldırım, “Öğrencilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her şey gençlerimiz için diyerek çıktığımız bu yolda, gençlerle birlikte olmayı planlıyoruz. Bu programların sayısını arttırmaya çalışacağız. Gençlerimizin ve İslam aleminin Ramazan’ı Şeriflerini tebrik ederim” dedi.

Yakutiye Belediye Başkan Vekili İhsan Karabulut, " Yakutiye Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca gençlerle iftar programlarında buluştuk size de yemek ikram edelim, iftarda buluşalım dedik. Ramazan, bizim inancımızda en kıymetli zaman dilimlerinden bir tanesi, hayatı farklı anlamak, hayata farklı bakmak açısından Allah’ın insana vermiş olduğu en kıymetli zaman iklimidir. İstedik ki bu zaman ikliminde sizlerle beraber ve birlikte olalım." ifadelerini kullandı.

İftar programına, Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin, gençlik görevlileri, öğrenci ve veliler eşlik etti.

İftar programından sonra Hacı İbrahim Baba Camii'ne geçen Müftü Yıldırım, vatandaşlara vaaz verdi ardından yatsı ve teravih namazını kıldırdı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...