Erzurum’da Kan Bağış Kampanyası

Erzurum'da Kan Bağış Kampanyası

kan bağış kampanyası

01 Temmuz 2021 - 13:10

Kan stoklarının kritik seviyenin altına düşmesiyle Kızılay'ın âcil kan bağışı çağrısı yapması üzerine Erzurum Müftülüğü olarak, Yakutiye ve Palandöken müftülüklerimiz ile birlikte, başta kurum personelimizin ve halkımızın bu noktadaki hassasiyetini cezbetmek amacıyla, koordinasyonunu Erzurum Diyanet Gençliğin üstlendiği Türk Kızılay’ının "kan ve kök hücre bağışı" ihtiyaçlarını giderebilme noktasında, bizlerde destek olmak için kampanya başlattık.

Kan bağışında bulunmak adeta cana candan bir sadakadır, önemli bir ibadettir. Bizde bu dayanışmanın içinde olmak için 01 Temmuz Perşembe ve 02 Temmuz Cuma tarihlerinde Havuzbaşı Kent Meydanında, 10.00-20.00. saatleri arasında tüm kurum personelimizi ve vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda