Erzurum’da Mihrapta Iz Bırakanlar Müftü Yunus Kaya

Erzurum'da Mihrapta Iz Bırakanlar Müftü Yunus Kaya

mihrapta iz bırakanlar müftü yunus kaya

05 Ekim 2019 - 13:11

2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası “Cami ve Hayat” temasıyla başladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüzce “Mihrapta iz bırakanlar Müfti Yunus Kaya” temalı söyleşi programı düzenlendi.

İl Müftülüğümüzün konferans salonunda düzenlenen programa İran Konsolosu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Nihat Yatkın ve diğer kurum amirleri ile beraber İlçe Müftüleri ve çok sayıda din görevlisi katıldı.

Ezan ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl Müftümüz Hasan Hüsnü Sula bir açılış konuşması yaptı. Ardından kürsüye gelen Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zeki Koçak “Müfti Müderris Yunus Kaya Hocanın Hayatı” konulu söyleşisini gerçekleştirdi.

Program sonunda Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren din görevlilerine çeyrek altın hediye edildi. Erzurum'da Yılın Müftüsü olarak seçilen Palandöken İlçe Müftüsü Abdurahman Kotan'a ve Din Görevlisi seçilen Palandöken Vaizi Sinan Polat'a İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula tarafından plaket verildi.

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı