Erzurum Il Müftülüğünden Hafızlara Ziyaret

erzurum il müftülüğünden hafızlara ziyaret

29 Nisan 2022 - 13:10

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Kur’an Kurslarında Hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi. Erzurum İl Müftülüğünce, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerinde bulunan Kız ve erkek Kur'an Kursları ziyaret edildi.   Öğrencilerle bir araya gelinen ziyarette İl Müftüsü Şahin Yıldırım, kurs öğreticilerinden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.   Geleceğin hafızlarını ve din görevlisi adaylarını yetiştiren hafızlık sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilenen Müftü Yıldırım, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.   Hafızların derslerini dinleyip okuma ve ezber seviyelerini yerinde inceleyen Yıldırım, memnuniyetini belirterek, öğrenci ve öğreticilere kararlı çalışmaları ve gelinen seviye için teşekkür etti.   Çocuklara çeşitli hediyelerin takdim edildiği ziyarette Müftü Yıldırım'a, İl Müftü Yardımcısı Zeki Kaya, Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin ve Tema marketler yönetim kurulu üyesi Muhammed İkbal Yazıcı eşlik etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda