Erzurum Il Müftülüğüne Atanan şahin Yıldırım, Kendisini...

Erzurum Il Müftülüğüne Atanan şahin Yıldırım, Kendisini Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerini Ileten Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'a Iade-i Ziyarette Bulundu.

erzurum il müftülüğüne atanan şahin yıldırım, kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten milli eğitim müdürü salih kaygusuz'a iade-i ziyarette bulundu.

12 Ağustos 2020 - 13:10

İl Müftüsü Şahin Yıldırım’dan Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'a  İade-i Ziyaret

Erzurum İl Müftülüğüne atanan Şahin Yıldırım, kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'a İade-i ziyarette bulundu.

Kaygusuz, İl Müftüsü Yıldırım’a nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. İl Müftüsü Yıldırım ise gösterdikleri ilgiden dolayı Kaygusuz'a teşekkür etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri