Erzurum Lalapaşa Camii’nde Sabah Namazı Vaktinde Kur’an-ı...

Erzurum Lalapaşa Camii'nde Sabah Namazı Vaktinde Kur'an-ı Kerim Okundu

erzurum lalapaşa camii'nde sabah namazı vaktinde kur'an-ı kerim okundu

23 Ocak 2023 - 13:10

İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek amacıyla Erzurum genelindeki bütün camilerde sabah namazı vaktinde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, sosyal medya hesabından "Yarın sabah namazımızı kılmak ve Kur'an-ı Kerim okuyup dua etmek için camilerdeyiz." çağrısı üzerine, Erzurum genelindeki tüm camilerde Kur'an-ı Kerim okuma programı düzenlendi.

Lalapaşa Camii'nde düzenlenen programa katılan İl Müftüsü Rüstem Can, sabah namazını kıldırdı, dua etti.

Programda Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin sohbet ederken, Lalapaşa Camii İmam Hatibi Musa Dağ Kur'an-ı Kerim okudu.

Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor