Eskişehir 2. Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı

eskişehir 2. umre kafilesi dualarla uğurlandı

23 Şubat 2019 - 13:21

İl Müftülüğümüzün koordinesinde tecrübeli din görevlilerimizin çabalarıyla İl ve ilçe müftülüklerimize kayıt yaptıran umrecilerden oluşan 2. Umre kafilesi 21.02.2019 Perşembe günü Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanından uğurlandı.

7 din görevlisi ile birlikte 194 kişiden oluşan kafile için İl Müftülüğünce tertip edilen uğurlama programına İl Müftü Yardımcısı Dilaver ŞAHİN, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur YILDIRIM, din görevlileri ve çok sayıda umre yolcularının yakınları katıldı.

Uğurlama programında İl Müftü Yardımcısı Dilaver ŞAHİN; Beytullah ve Peygamber aşkını işleyerek umrenin mana ve ehemmiyetine değindiği konuşmasından sonra Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur YILDIRIM yapmış olduğu dua ile umre yolcularımız Türk Hava Yollarına ait uçakla saat 15.30’ da Medeniye hareket ettiler.

194 kişiden oluşan Kabe ve Ravza sevdalıları umre ibadetlerini tamamlayarak 17.03.2019 tarihinde şehrimize dönüş yapacaklardır.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu