Eskisehir’de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye...

Eskisehir'de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı’ Nın Il Müftüsü Bekir Gerek’ I Ziyareti

diyanet işleri başkan yardımcısı prof. dr. huriye martı’ nın il müftüsü bekir gerek’ i ziyareti

12 Şubat 2019 - 13:21

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye MARTI, Eskişehir ziyaretleri kapsamında İl Müftüsü Bekir GEREK’ i makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Müftüsü Bekir GEREK, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye MARTI’ nın Eskişehir’ i ve Müftülüğü ziyaretinde değişik programlar gerçekleştirdiğinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Ziyaretinde brifingde veren İl Müftüsü Bekir GEREK, özellikle kurumsal kapasiteyi artırıcı müftülük çalışmalarından bahsetti. Ekim ayının sonuna kadar Kur’an Eğitim Merkezinin tamamlanması, Mayıs ayı sonuna kadar Hacı Hilmi Efendi Hafızlık Kur’an Kursunun tamamlanarak hizmete açılması, şehir merkezinde yeni bir İl Müftülüğü hizmet binasının yapılması, özellikle müstakil 4-6 yaş Kur’an Kursu sayısının çoğaltılması, ihtiyaç odaklı ve yaz Kur’an Kursu öğrenci sayılarının artırılmasının çalışmalarının arasında olduğunu belirtti. Ayrıca Gençliğe Değer Projesinin yaygınlaştırılması, Gençlik hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması için önemli olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Huriye MARTI, Eskişehir Müftülüğünün koordineli çalıştığını belirterek, müftülük hizmetlerini yerinde görmekten ve yapmış oldukları güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret