Eskisehir’de Diyanet Yayınları Sergisi Ve % 20 Indirimli Kitap...

Eskisehir'de Diyanet Yayınları Sergisi Ve % 20 Indirimli Kitap Satış Standı Açıldı

diyanet yayınları sergisi ve % 20 indirimli kitap satış standı açıldı

14 Nisan 2023 - 13:20

Eskişehir İl Müftülüğünce, Ramazan ayı münasebetiyle Reşadiye Camii avlusunda indirimli kitap satışları standı ve Türk İslam El Sanatları sergisi açıldı.
 

Açılışa Vali V. Okan Leblebicier, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, vatandaşlar ve çok sayıda görevli katıldı.
 

Vali V. Okan Leblebicier yaptığı konuşmada; Dinimizi daha iyi anlamaya ve öğrenmeye yol açacak Diyanet Yayınlarını okumanın tüm vatandaşlarımız adına çok kıymetli ve faziletli olduğunu belirterek standın hayırlı olmasını temenni etti.

İl Müftüsü Bekir Gerek ise yaptığı konuşmada; 13-19 Nisan tarihleri arasında hizmet verecek olan % 20 indirimli kitap standımızı gezmeye, çocuklarımız,dostlarımız ve kendimiz için kitap almaya davet ederek, sahih dini bilgi sahibi olmanın inanç, ibadet ve ahlak hayatımızda çok önemli olduğunu, bunu elde etmenin en güzel yolundan birinin de kitap okumak olduğunu dile getirdi.

 

İl Müftü Yardımcısı Aytekin Akçin’in yaptığı duanın ardından protokol tarafından kurdele kesilmesiyle standın açılışı gerçekleştirildi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı