Eskisehir’de Engelli Koordinatörler Toplantısı Yapıldı

Eskisehir'de Engelli Koordinatörler Toplantısı Yapıldı

engelli koordinatörler toplantısı yapıldı

22 Ekim 2020 - 13:20

08.10.2020 ve 15. 10. 2020 tarihilerinde İl Müftüsü Bekir GEREK başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Fatma ADSOY, Din Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah YILMAZ, İl Engelli Koordinatörleri, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçesi Engelli Koordinatörlerinin katılımıyla Engelli Koordinatörleri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Temmuz-Ağustos-Eylül aylarında yapılan faaliyetler değerlendirilerek yeni dönemde engellilere yönelik hazırlanan proje görüşüldü.  Önümüzdeki 3 ay içerisinde yapılacak faaliyetler karara bağlandı.

En önemli hedeflerinden birinin engellilerin manevi gelişimlerine katkıda bulunmak olduğunu ifade eden İl Müftüsü Bekir GEREK, "Diyanet İşleri Başkanlığı’nın engellilerin din hizmetlerinden faydalanmaları için azami gayret gösterdiğini, her türden engelliye ulaşmamız gerektiğini, ilimizde engellilere yönelik faaliyet gösteren kurum kuruluş ve STK’larla iletişime geçip koordineli çalışmalar yapmanın gerekliliğine vurgu yaptı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri