Eskisehir’de Hafızlık Kız Kuran Kursu öğreticileri Ile...

Eskisehir'de Hafızlık Kız Kuran Kursu öğreticileri Ile Toplantı Gerçekleştirildi

hafızlık kız kuran kursu öğreticileri ile toplantı gerçekleştirildi

22 Şubat 2021 - 13:20

Moral,motivasyon ve istişare amacıyla,Eskişehir İl Müftüsü Bekir GEREK başkanlığında,Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an Kursu ögreticileriyle toplantı gerçekleştirildi.

 

Covid-19 tedbirlerine riayet edilerek yapılan toplantıya, İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcısı Ziya ALBAYRAK, İl Müftü Yardımcısı Fatma ADSOY , Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi UZUNHARMAN,Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

 

Toplantıda Kuran Kursu öğreticileri yüz yüze eğitime olan özlemlerini dile getirerek,bundan sonraki süreçle ilgili beklenti ve taleplerini ilettiler. İl Müftüsü Bekir GEREK yaptığı konuşmada "Bu zorlu dönem de tüm tedbirler alınarak durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Eskişehir hafızlık konusunda başarılı bir şehir.Bu başarıların devamı adına çalışmalarımızın hız kesmeden devam etmesine önem veriyoruz,bugüne kadar olduğu gibi İl Müftülüğü olarak gereken desteği vermeye devam edeceğiz."dedi.

 

Programda İl Müftü Yardımcısı Ziya ALBAYRAK, İl Müftü Yardımcısı Fatma ADSOY, Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi UZUN HARMAN da konuşma yaparak duygu, düşünce ve fikirlerini beyan ettiler. Program İl Müftüsü Bekir GEREK'in toplantıya katılan Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür etmesi ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...