Eskisehir’de Hastanelerde Yapılan Manevi Bakım Ve Rehberlik...

Eskisehir'de Hastanelerde Yapılan Manevi Bakım Ve Rehberlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

hastanelerde yapılan manevi bakım ve rehberlik hizmetleri değerlendirme toplantısı yapıldı

25 Şubat 2021 - 13:20

Diyanet İşleri Başkanlığının, Hastanede Manevi bakım ve Rehberlik Hizmetleri kapsamında, Şehir Hastanesinde 1 erkek ve 1 kadın, Yunus Emre Devlet Hastanesinde 1 erkek ve 1 kadın Din görevlisi olmak üzere Günay AVCI, Murat ÇAKIR, Mücahide KARAV, Aysel DURAN hizmet vermektedir. İl Müftüsü Bekir GEREK başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Dilaver ŞAHİN, Şube Müdürü Mustafa BİLTÜRK ve hastanede görev yapan Rehberlik Din görevlilerinin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yapılan değerlendirmede yaklaşık 4 yıldan bu tarafa, hastanelerde bu hizmetin yapıldığı vurgulanarak, hastane yönetimi ile iş birliği içerisinde, manevi rehberler vasıtasıyla, hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarına yönelik, bu güne kadar Şehir hastanesinde ve Yunus Emre Devlet hastanesinde 10 binden fazla kişiye hizmet verildiği vurgulanarak, hizmetten duyulan memnuniyet dile getirildi.

Hizmetin manevi açıdan son derece önemli olduğu belirtilerek hastane idaresiyle iş birliği içerisinde Covid-19 tedbirlerine riayet edilerek hizmetlerin daha aktif ve verimli hale getirilmesi kararlaştırıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...