Eskisehir’de Il Müftülüğünde Personel Kaynaşma Iftarı

Eskisehir'de Il Müftülüğünde Personel Kaynaşma Iftarı

il müftülüğünde personel kaynaşma iftarı

30 Mayıs 2019 - 13:22

İl Müftüsü Bekir GEREK,  personel ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

İl Müftülüğü tarafından ‘Biz Bir Aileyiz’ sloganıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında Müftü Bekir GEREK, personel ve ailelerini girişte karşılayarak hasbihalde bulundu. İl Müftülüğü yemekhanesinde gerçekleştirilen program, Küçük Hafız Abdullah Semih GEREK’ in Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlarken; akşam ezanını okumasıyla birlikte oruçlar açılarak, dualar edildi.

İl Müftü Yardımcılarının konuşmalarının ardından kürsüye gelen İl Müftüsü Bekir GEREK, Hocalarımız, aileleri ve çocuklarıyla birlikte, iftar sofrasını paylaşmanın büyük bir mutluluk olduğunu belirterek şöyle konuştu.

‘Bu iftar personelimiz ve ailelerine olan sevgimizin ifadesidir. Bu tablo yüreklerimizin aynı şey için attığının, kardeşliğimizin, dostluğumuzun göstergesidir. Bu güzel ortamın oluşmasında hepinizin ayrı ayrı katkısı var. Huzurlu bir ortamdayız. Din Hizmetleri adına hep beraber güzel şeyler üretiyoruz. Dolayısıyla bizim nezdimizde herkes çok kıymetlidir. Dedi.

Eskişehir de dini hayatın, manevi hayatın, din eğitiminin İl Müftülüğüne emanet olduğuna değinen Müftü GEREK, “İl Müftülüğü olarak şoföründen müftüsüne hepimiz bu şehrin dininden, maneviyatından, eğitiminden sorumluyuz ve bu şuurla çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Müftü GEREK, personeline bir baba şefkatiyle davranma duygusu ve gayreti içerisinde olduğunu belirterek; personelim gündüz bana emanet, akşam size emanet latifesiyle bir aile olunduğuna vurgu yaptı.

Kadir gecesi ve ramazan bayramının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Müftü GEREK, “ Gelmeye gitmeye, birlikte yorulmaya, birlikte yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Gönül muhabbetimiz coşkuyla devam etsin. En kalbi muhabbetlerimle Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. ” şeklinde konuştu.

Personelin kendi maddi imkanlarıyla ortaklaşa gerçekleştirilen iftar programına İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ile geçerli mazereti olanlar dışında tüm personel ve aileleri katıldı.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...