Eskisehir’de Il Müftülüğünde Veda Programı

Eskisehir'de Il Müftülüğünde Veda Programı

il müftülüğünde veda programı

31 Mayıs 2023 - 13:20

Emekli olan İl Müftülüğü personeli Osman Kavuk,Osman Doğancı, Mecit Direnç ve Cevdet Ergen için İl Müftülüğü binasında veda programı düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcıları ve daire personeli katıldı.

İl Müftüsü Bekir Gerek konuşmalarında; ‘Bugün çok değerli arkadaşlarımızı emekliliğe uğurluyoruz. Arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeden güzel hizmetlerde bulunarak bu kubbede, bizlerin gönüllerinde hoş bir seda bıraktılar. Bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diliyorum. Hizmet ve katkılarından dolayı hem şahsım hem teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her daim sohbetimiz, muhabbetimiz, dostluğumuz daim olsun. Haklarımız size helal olsun diyor ve bu anlamlı programda bizleri yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Konuşmaların ardından günün anısına emekli olan müftülük personeline teşekkür belgesi ile hediye takdimi yapıldı. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...