Eskisehir’de Il Müftülüğünde Veda Ve Vefa Programı

Eskisehir'de Il Müftülüğünde Veda Ve Vefa Programı

il müftülüğünde veda ve vefa programı

21 Ocak 2020 - 13:21

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğüne atanan Odunpazarı İlçe Müftüsü Burhan Çakır ve emekli olan Vakıf Memuru Mükremin Demir için İl Müftülüğünde veda ve vefa programı düzenlendi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen veda ve vefa programına Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, İl Müftüsü Bekir Gerek, Müftü yardımcıları, İlçe müftüleri ve daire personeli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Vali Yardımcısı İsmail Soykan, İl Müftülüğünün çok aktif çalıştığını, toplumun her kesimine mesai mefhumu olmaksızın sürekli hizmet ederek verimli bir şekilde çalışmalar yürüttüğünü vurgulayarak hizmetlerinden dolayı Müftü Çakır’a ve Memur Demir’e teşekkür etti.

Sonrasında kürsüye gelen Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ise Müftü Burhan Çakır’ın Diyanet İşleri Başkanlığının en yeni hizmet ve projelerini ilçemizde uygulamak suretiyle devletimizin halkımıza sunduğu din hizmetlerini en güzel şekilde yerine getirme heyecanı ile hizmet ettiğini belirterek teşekkür etti.

Vedaların üzücü bir tarafı olduğunu, ancak her vedanın yeni bir başlangıca vesile olması sebebiyle farklı bir duygu yaşattığını ifade eden İl Müftüsü Bekir Gerek, tayine tabi olan devlet memurları, bu duyguları gerek kendi hayatlarında, gerekse mesai arkadaşları ile ayrılırken çok yoğun hissederler. Görev alınan her yerde her zaman bir başlangıç, bir bitiş mutlaka olacaktır. Dedi.

Arkadaşlarımız gönül ve fikir birlikteliği içerisinde mesai mefhumu gözetmeksizin güzel hizmetlerde bulunarak bu kubbede hoş bir seda bıraktılar diyen Müftü Gerek, bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diliyorum. Her daim sohbetimiz, muhabbetimiz, dostluğumuz daim olsun.” İfadelerini kullandı.

Her başlangıcın bir bitişin de işareti olduğuna değinen Odunpazarı İlçe Müftü Burhan Çakır da yaptığı konuşmada çalışma süresi boyunca hep huzurlu bir çalışma ortamı oluşturmayı ve mesai arkadaşlarının duasını almaya talip olduğunu belirtti. Koltuktan güç alanlardan değil güç katanlardan olma gayreti ile amirlikten ziyade rehberlik yaptığının altını çizen İlçe Müftüsü Çakır, görev süresince desteklerinden ve böylesi anlamlı bir program için başta İl Müftüsü Bekir Gerek’e ve çalışanlara teşekkür ederek, helallik talep etti.

35 yıllık bir hizmetin ardından emekli olduğunu belirten Vakıf Memuru Mükremin Demir de helallik talep ederek, teşekkür etti.

Konuşmaların ardından görev yeri değişen ve emekli olan personele belge ile hediye takdim edildi.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...