Eskisehir’de Il Müftüsü Bekir Gerek’ Ten Esnaf Ziyareti

Eskisehir'de Il Müftüsü Bekir Gerek’ Ten Esnaf Ziyareti

il müftüsü bekir gerek’ ten esnaf ziyareti

28 Mart 2019 - 13:21

İl Müftüsü Bekir GEREK’ ten Esnaf Ziyareti

Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şube Başkanı, Eskişehir İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcısı Dilaver Şahin ile beraber; hayırsever esnafları ziyaret etti. Ziyarette müftülük ve vakıf hizmetleri hakkında bilgi veren Müftü GEREK, şunları kaydetti. Vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteklerle birlikte şehrimize, Ülkemize, Milletimize, gençlerimize, hafızlık ve Kur’an öğrenimi yapan öğrencilerimize, fakirlerimize, kimsesizlere, engellilere, muhacir kardeşlerimiz ile yurt dışındaki soydaş ve dindaşlarımıza hizmet etmekteyiz. Sizlerin katkılarıyla yüzlerce öğrencimize eğitim ve barınma imkanı sağlarken; nice mazlum gönüllere derman, nice ihtiyaç sahiplerine destek,  nice kimsesiz ve yetime sahip çıkıyoruz. Sizlerin emanetlerini Yunus Emre diyarında Yunus Emre şiarıyla gönülleri mamur kılmak için her kesimden ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu itibarla Müftülük ve Vakıf hizmetlerimize vermiş olduğunuz bu anlamlı maddi ve manevi destekten ve de katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, Cenab-ı Allah’tan hizmetlerinizin ve hayırlarınızın kabulünü dilerim.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflarımız ise Türkiye Diyanet Vakfına ve İl Müftülüğüne güvenlerinin tam olduğunu ve kendilerini ihtiyaç sahipleri ile buluşturduğunu belirterek böylesi hayırlı hizmetlere vesile oldukları için İl Müftüsü Bekir GEREK’e teşekkür etti.

Ziyarette, İl Müftüsü Bekir GEREK, hayırsever esnafa Teşekkür Belgesi verdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı