Eskisehir’de Il Müftüsü Bekir Gerek’ Ten Kırka Mehmet Ali...

Eskisehir'de Il Müftüsü Bekir Gerek’ Ten Kırka Mehmet Ali Efendi Erkek Kur’an Kursunu Ziyaret

il müftüsü bekir gerek’ ten kırka mehmet ali efendi erkek kur’an kursunu ziyaret

28 Aralık 2018 - 13:21

İl Müftüsü Bekir GEREK beraberinde İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım ALTUNER ve Vaiz Akif AYKANAT ile beraber Mehmet Ali Efendi Kur’an Kursunu ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.

Eskişehir’ de yetişkin erkeklere yönelik açılan iki Kur’an Kursundan biri olduğunu ve takdir ettiğini belirterek Kursun açılmasında emeği geçen İlçe Müftüsü Sait DİZEN, Kur’an Kursu Öğretisi Selahattin GENÇ ve Kursa devam eden yetişkinlere teşekkür etti, Kur’an-ı Kerim’i öğrenmenin fazileti üzerine sohbet yaptı. Kur’an’ın müminler için bir rahmet olduğunu, onunla müminlerin hayat bulacağını söyledi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret