Eskisehir’de Ilme Ilmek Iyili Projesi Hayata Geçti

Eskisehir'de Ilme Ilmek Iyili Projesi Hayata Geçti

ilme ilmek iyili projesi hayata geçti

31 Aralık 2020 - 13:20

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Müdürlüğünce projelendirilen İlmek İlmek İyilik Projesi şehrimizde ve Siirt ilinde hayata geçti.

İl Müftülüğümüzün himayelerinde Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kollarınca gerekli çalışmalar yapılarak kardeş şehir Siirt’te yaşayan muhtaç insanlara ulaştırılmak üzere atkı, bere ve eldivenden oluşan 3’lü takım Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri tarafından elde örülerek veya satın alınarak veya bağış yapılarak birleştirildi ve toplam 1377 takım oluşturuldu.

Ayrıca değişik kıyafetler de temin edilerek 3744 parça değişik giysiler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Siirt İl Müftülüğüne gönderildi. Siirt İl Müftülüğü ise bu giyim malzemelerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Eskişehir İl Müftümüz ve TDV Eskişehir Şube Başkanımız Bekir GEREK; İyilik projesine gösterilen ilgi ve alakadan ve yapılan fedakar çalışmalardan dolayı başta kadın kolları yönetimi olmak üzere tüm gönüllülerimize, vaizlerimize, Kur’an Kursu Öğreticilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Bu çalışmanın gönüllüler arasında köprü kurduğunu ve kardeşliğimizin pekiştiğini vurgulayarak; “unutmayalım ki fiziki dünyamızı ve gönül dünyamızı iyilik değiştirecektir ve güzelleştirecektir” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...