Eskisehir’de Kadir Gecesi Dualarla Idrak Edildi

Eskisehir'de Kadir Gecesi Dualarla Idrak Edildi

kadir gecesi dualarla idrak edildi

19 Nisan 2023 - 13:20

Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olarak bildirilen Kadir Gecesi, dualarla idrak edildi. Kadın, erkek, genç, yaşlı çok sayıda vatandaş camilerde saf tutup namaz kıldı, dualar etti.

 

İl Müftülüğü Kadir gecesi dolayısıyla Odunpazarı Reşadiye Camii’de özel bir program düzenledi. Kandil Özel Programında İl Müftü Yardımcısı Ziya Albayrak yatsı namazı öncesinde cemaate vaaz etti.

 

Hatimle kılınan teravih namazının ardından seçkin hafızlar tarafından Kur’an-ı Kerim ziyafeti, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu.Programın devamında İl Müftüsü Bekir Gerek kadir gecesinin önemine dair sohbet ve okunan Kur’an'ların,hatmi şeriflerin duasını yaptı.Ardından cemaatin yoğun ilgisiyle sakal-ı şerif ziyareti gerçekleştirildi. Daha sonra cemaatle birlikte tesbih namazı ve teheccüd namazı kılındı.Dolu dolu geçen gecenin devamında cami içinde sahur yapıldı ve sabah namazı kılınarak programlara son verildi.

 

Reşadiye Camii’nde düzenlenen ‘Kandil Özel Programı’na İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcıları,İlçe Müftüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...
Diyarbakir'da Il Müftüsü Celal Büyük, Bayram Namazını Ulu Camiinde Kılarak Cemaatle Bir Araya Geldi.
Diyarbakir'da Il Müftüsü Celal Büyük, Bayram Namazını Ulu...