Eskisehir’de Müftülük Lösemili çocukların Yüzünü...

Eskisehir'de Müftülük Lösemili çocukların Yüzünü Güldürecek

müftülük lösemili çocukların yüzünü güldürecek

12 Kasım 2020 - 13:20

Eskişehir İl Müftülüğü, lösemili çocuklara ve ailelerine destek olmak için ‘‘İyilikle Gülümset’’ sloganıyla bir yardım kampanyası başlattı.Eskişehir İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi Kadın Kolları işbirliği ile lösemili çocuklara ve ailelerine destek olmak amacıyla bir yardım kampanyası başlattı.

‘‘İyilikle Gülümset’’ sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında lösemili çocuklara kıyafet ve oyuncak hediye edilecek.

Kampanya hakkında değrelendirmelerde bulunan İl Müftümüz Bekir GEREK, ‘‘İl Müftülüğümüz himayelerinde yakın zamanda faaliyetlerine başlayan Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi Kadın Kollarımız, çıktıkları iyilik yolculuğunda bu kez çocukların gülen yüzü olacaklar. Daha önce sel felaketi yaşayan Giresun’a yardım eli uzatan ve pandemi sürecinde büyük bir özveri ile çalışan din görevlilerimiz, iyilik için adeta seferber olmuştur.’’ dedi.

İl Müftülüğü olarak toplumun her kesimine hizmet verdiklerini kaydeden Müftü Gerek, ‘‘Diyanetimiz ve Türkiye Diyanet Vakfımız nerde bir mazlum, nerede bir mağdur ve nerede bir ihtiyaç sahibi varsa onun yanındadır. Bizler de İl Müftülüğü olarak özellikle toplumumuzdaki ayrıcalıklı gruplara önem veriyoruz. Engelli vatandaşlarımıza, şehit ve gaziler ile ailelerine, mültecilere, sevgi evlerindeki çocuklara, huzurevindeki yaşlılara ve kadınlara yönelik birçok proje ve faaliyet gerçekleştiriyoruz. Bu noktada lösemili çocuklarımız için bir farkındalık oluşturmak ve onların bu zorlu yaşam mücadelesine destek vererek yüzlerinde bir tebessüm bırakmak için bir yardım kampanyası başlattık. ‘‘İyilikle Gülümset’’ sloganıyla çıktığımız bu iyilik yolculuğunda tüm vatandaşlarımızı hayır kervanımıza katılmaya davet ediyor, projeye destek veren başta TDV Eskişehir Kadın Kollarımız olmak üzere tüm personelimize yürekten teşekkür ediyorum. İyilikle kalın, iyilikle gülümsetin ve unutmayın ki dünyayı iyilik kurtaracak.’’ şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...