Eskisehir’de ömür Camii Kur’an Kursu Inşaatının Temeli...

Eskisehir'de ömür Camii Kur'an Kursu Inşaatının Temeli Atıldı

ömür camii kur'an kursu inşaatının temeli atıldı

29 Eylül 2020 - 13:20

Eskişehir'in Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mahallesi'nde Ömür Cami derneği ve hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılacak olan Ömür Camii Kur'an Kursu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı.


Temel atma töreninde konuşan İl Müftüsü Bekir Gerek, "Diyanet İşleri Başkalığı olarak 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarına, hem nicelik hem de nitelik kazandırmak, sayılarını artırmak amacıyla büyük önem veriyoruz. Şunu iyi biliyoruz ki; bu yaş grubunda vermiş olduğumuz din ve değerler eğitiminin çocuklarımızın ilerleyen yaşlarındaki hayatlarında büyük bir tesiri olacaktır. Özellikle 4-6 yaş Kuran kurslarımıza yoğun bir talep var. İnşallah, birazdan temeli atılacak Kur’an kursumuzda 6 sınıftan oluşacak." diyerek sözlerini tamamladı.


Konuşmaların ardından Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman'ın yaptığı dua ile Ömür Camii Kur'an kursunun temeli atıldı.


Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen törene Vali yardımcısı İsmail Soykan, İl Müftüsü Bekir Gerek, İlçe Müftüleri, din görevlileri ve hayırsever vatandaslar katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...