Eskisehir’de "hediyem Kitap Olsun" Kampanyası...

Eskisehir'de "hediyem Kitap Olsun" Kampanyası Kitaplarının Dağıtımı Devam Ediyor

"hediyem kitap olsun" kampanyası kitaplarının dağıtımı devam ediyor

04 Nisan 2023 - 13:20

Eskişehir İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası kapsamında Hayır Çarşısından elde edilen gelirler ve hayırseverlerin destekleriyle temin edilen kitaplar öğrencilere ulaştırılmaya devam ediyor.

Başkanlığımız yayınlarından oluşan kitaplar, Çankaya Bölge Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu, Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu,Şehit Muhammed Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu, Kalabak Hz. Hatice 4-6 yaş Kur’an Kursu ve Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi kütüphane raflarına konuldu.


Kitap dağıtımı programına İl Müftüsü Bekir Gerek,İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre,İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan,Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman,okul müdürleri ve ilgili personel katıldı.

 

Kurdele kesiminin ardından, açılışı yapılan kütüphanelerde ki kitap dağıtımı hakkında bilgi veren İl Müftüsü Gerek, "Biz gençlerimizin ilimle ve bilimle yetişmesine çok önem veriyoruz. Toplamda Eskişehir’de 16 kütüphane olmak üzere okul,Kur’an Kursu ve 4-6 Yaş Kur’an Kurslarına başkanlığımızın yayınları olan bu kitaplardan koymuş olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor,hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ dedi. Daha sonra öğrencilerle sohbet eden İl Müftüsü Bekir Gerek ve beraberindeki heyet, öğrencilere kütüphanede bulunan kitapları tanıtarak, kitaplar hakkında bilgiler verdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...