Eskisehir’de Terfi Olan Personele Veda

Eskisehir'de Terfi Olan Personele Veda

terfi olan personele veda

30 Temmuz 2019 - 13:21

Terfi nedeniyle görevinden ayrılan personele veda programı düzenlendi.

İl Müftülüğü Personel Şefi Çağrı KAYYA’nın Adana İl Müftülüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü, Murakıp Fikret YILDIZ’ın Manisa İli Şehzadeler İlçe Müftülüğü Şube Müdürü, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Duray TOKTAŞ’ın Kırşehir İl Müftülüğüne Şef olarak atanması nedeniyle İl Müftülüğümüzde bir veda programı düzenlendi.

Düzenlenen programda konuşan İl Müftüsü Bekir GEREK, bugün gururlu bir gündeyiz. Bugün çok değerli üç arkadaşımızın yükselme sınavı ile terfi olarak ilimizden ayrılmaları dolayısıyla bir veda programı düzenledik. Bizden ayrılmış olmaları ile onlara olan sevgimizden dolayı üzülmekteyiz ancak terfileri için ise gururluyuz. Birlikte çok güzel hizmetler gerçekleştirdik. Güzel diyalog ve iletişim içerisinde olduk. Yeni görev yerlerinde de güzel hizmetler yapacaklarına inanıyor, sağlık, mutluluk ve afiyetler diliyorum. Diyerek tayini çıkan personele hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Ardından konuşan İl Müftü Yardımcıları ve daire personel ise tayin olan personele başarı ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ayrıca Din ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğüne atanan Abdullah YILMAZ ise Müftülük personeli ile tanıştı.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı