Eskisehir’de Veri Hazırlama Ve Kontrol Işletmeni Ismail...

Eskisehir'de Veri Hazırlama Ve Kontrol Işletmeni Ismail Dincer’e Veda

veri hazırlama ve kontrol işletmeni ismail dincer’e veda

29 Mart 2019 - 13:21

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni İsmail DİNCER’e Veda

Eskişehir İl Müftülüğü bünyesinde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapmakta iken DİB Merkez teşkilatına Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak naklen atanan İsmail DİNCER için  Müftülük personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcıları, Vaizler ve Şube Müdürlerinin yanı sıra müftülük personeli katıldı. Programda günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Müftüsü GEREK, İsmail DİNCER’e görev yaptığı süre zarfı içerisindeki verimli, uyumlu ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni İsmail Dincer ise Eskişehir Müftülüğünde çalışmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ve her daim gönül bağının devam edeceğini belirterek başta İl Müftüsü Bekir GEREK olmak üzere tüm müftülük personeline teşekkür etti.

Konuşmalarının ardından günün anısına İl Müftüsü Bekir GEREK tarafından İsmail DİNCER’ e belge ve hediye verilerek, hatıra fotoğrafı çekildi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı