Eskişehir Müftülüğünce Umrecilerin Seminerleri Devam Ediyor

eskişehir müftülüğünce umrecilerin seminerleri devam ediyor

21 Şubat 2019 - 13:21

İl Müftülüğümüzün koordinesinde tecrübeli din görevlilerimizin çabalarıyla İl ve ilçe müftülüklerimize kayıt yaptıran umre yolcuları için eğitim semineri yapıldı. Programa umrecilerimiz ve kafile görevlileri katıldı.

Umrecilerimizin daha güzel ibadet yapabilmeleri için salon ortamında yapılan eğitim seminerinde İl Müftü Yardımcısı Dilaver ŞAHİN, şube müdürü Mustafa BİLTÜRK,  İl Vaizi Akif AYKANAT ve İl Vaizi Naciye ÖNÜR Diyanet İşleri Başkanlığının eğitim programı çerçevesinde umre yolcularına bilgilendirmede bulundu.

İl Müftü Yardımcısı Dilaver ŞAHİN seminerde yaptığı konuşmada; umre ibadetinin gönüllerimizi imar etme bakımından, bize Peygamberimizin tavsiyesi sünnet bir ibadet olduğunu belirterek bu ibadet sayesinde bir taraftan Kabe’ de rabbimize misafir Medine de Peygamber efendimize komsu olma fırsatı bulmaktayız. Diğer taraftan modern zamanların getirdiği meşguliyetten uzak bir şekilde kendimizi tam ibadete verme fırsatı elde etmekteyiz. Bundan dolayı gönüllerimizi umre ile ahlakımızı Kur'an ile sevgimizi Peygamberimizin sevgisi ile buluşturalım ve günlerimizi dolu dolu geçirelim dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak hac ve umre ibadetinde en üst seviyede hizmet verdiklerini belirterek Eskişehir’den yeterli müracaat olduğunda Hasan Polatkan Hava Limanından özel uçakla umreye gönderdiklerini belirterek umrecilere hayırlı yolculuk diledi.

Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi