Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Istanbul Elemesi Yapıldı

etkili hutbe sunumu yarışması istanbul elemesi yapıldı

04 Haziran 2021 - 15:00

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde din görevlileri arasında düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması”  İstanbul elemesi yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2021 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde düzenlediği “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” İstanbul elemesi gerçekleştirildi.

İstanbul İl Müftülüğü tarafından oluşturulan komisyonlar maharetiyle gerçekleştirilen yarışmaya 21 yarışmacı katıldı.

Süleymaniye Camii'nde gerçekleştirilen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması”nda Kartal İlçe Müftülüğü Kahramanlar Camii İmam-Hatibi Muharrem Zengin birinci, Bayrampaşa İlçe Müftülüğü Kartaltepe Yeşil Camii Müezzin-Kayyımı Ebubekir Babacan ikinci, Kağıthane İlçe Müftülüğü Bedir Camii İmam-Hatibi Murat Elmacı üçüncü oldu.

Program, dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.

Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi