Gazi Süleyman Paşa Camii’nde tabureler kaldırıldı

Gazi Süleyman Paşa Camii'nde tabureler kaldırıldı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde tüm camilerde olduğu gibi Gazi Süleyman Paşa Camii’nde de oturaklar kaldırıldı.

20 Aralık 2019 - 23:58 - Güncelleme: 23 Aralık 2019 - 08:17

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulunun, camilerde ve mescitlerde tabure ve sandalye üzerinde namaz kılma uygulamasını kaldırması ile Gazi Süleyman Paşa Camii başta olmak üzere ilçedeki tüm camilerde cuma namazı sonrası sandalye ve tabureler kaldırıldı.

Gazi Süleyman Paşa Camii İmam Hatibi Alim Yılmaz ve Müezzin Kayyım Yaşar Özen, "Başkanlığın aldığı kararı uyguladıklarını belirterek sandalye ve taburelerin kaldırılmasının cemaat tarafından da olumlu karşılandığı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Yaşar Özen

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...