Gaziantep’de 2020 Yılı Eylem Planı Toplantısı Yapıldı..

Gaziantep'de 2020 Yılı Eylem Planı Toplantısı Yapıldı..

2020 yılı eylem planı toplantısı yapıldı..

22 Kasım 2019 - 13:32

2020 Yılı Eylem Planı Toplantısı Yapıldı..

Başkanlığımızca yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliliğini artırmak amacıyla, ilçe müftülükleri de dahil edilerek il müftülüklerince, halkımızı din konusunda aydınlatacak, dini ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacak, çalışmaların daha aktif, başarılı ve ölçülebilir olmasına katkı sağlayacak, Başkanlığımızın vizyon ve misyonuna uygun, birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlenmesinde etkili olacak faaliyetler ile sosyal ve kültürel ağırlıklı etkinliklerin yer aldığı, Başkanlığın stratejik planına uygun yıllık eylem planı hazırladığı malumlarıdır.

Bu itibarla;

2020 yılı Yıllık Eylem Planı,  İl Müftü V. Mehmet GÜNEŞ başkanlığında; İl Müftü Yardımcısı Hayriye AYDIN, Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut ARCAKLIOĞLU, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İDİN, Nizip İlçe Müftüsü Musa ÇİFTÇİ, İslahiye İlçe müftüsü Dr. Ramazan YILDIRIM, Karkamış İlçe Müftüsü M.Zeki SERDAROĞLU, Araban İlçe Müftüsü Hasan KİRAZ, Nurdağı İlçe Müftü V. M.Emin ÇELİK, Oğuzeli ilçe Müftüsü Gıyasettin YILMAZ, Yavuzeli İlçe Müftü V. Mehmet ÇELİK, Şb Müdürü Ramazan ERDOĞAN, Vaiz Ramazan ÇALDIRAN, Murakıp Reşit YILDIZ, Eğitim Uzmanı İsmail Hakkı ÇATLI, K.Kursu Öğreticisi Mustafa EKER VE İmam Hatip Yunus İNAN’dan oluşan komisyon tarafından ele alınarak sonuçlandırılmıştır.

Toplantıda öncelikle 2019 yılı eylem planında yer alan proje ve faaliyetlerin değerlendirilmesi ile ilgili yapılan sunumla başladı. Maddelerin görüşülüp uygulanması hususunda mütalaa yapıldı. Daha sonra İlçe Müftülükleri tarafından  hazırlanan 2020 yılı Eylem Planı taslakları tek tek görüşüldü. İl ve İlçe Müftülüklerimiz tarafından hazırlanan, 2020 yılı Eylem Planı taslakları üzerinde komisyon üyelerinin görüşleri doğrultusunda 2020 Yılı Eylem Planı maddelerinin uygunluğu karar altına alındı.

Plan hazırlanırken Diyanet İşleri Başkanlığının 2019-2023 Stratejik Planı’nda yer alan amaç, hedef ve stratejiler göz önünde bulundurularak, ona uygun eylemler tercih edilmiştir. Eylem planında, rutin iş ve işlemlerle miatlı konulara yer verilmedi.

Belirtilen gündem maddeleri kapsamında görüşmeler yapılarak Eylem Planı üzerinde gerekli değerlendirmeler yapıldı.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...