Gaziantep’de Diyanet Akademi Mesleki Eğitim Ve Gelişim Semineri...

Gaziantep'de Diyanet Akademi Mesleki Eğitim Ve Gelişim Semineri Ilk Mezunlarını Verdi.

diyanet akademi mesleki eğitim ve gelişim semineri ilk mezunlarını verdi.

19 Nisan 2021 - 13:30

Din görevlilerinin mesleki formasyonlarına katkı sunmak, topluma sunulan din hizmetlerinin kalitesini yükseltmek, karşılıklı danışmanlık ve destek sağlamak, fakülte öğrencilerinin eğitim düzeylerine katkıda bulunmak ve mesleki eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla İl Müftülüğümüz ve GAÜN İlahiyat Fakültesi ile arasında gerçekleştirilen Diyanet Akademik işbirliği protokolü çerçevesinde Din Görevlilerine Yönelik Mesleki Eğitim Ve Gelişim Seminerleri İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR ve Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şehmus DEMİR’in katılımları ile düzenlenen sertifika töreni ile ilk mezunlarını verdi.

İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR ve İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Şehmus DEMİR bu seminer programının ve işbirliğinin çok anlamlı olduğunu ifade ederek eğitmen ve katılımcılara teşekkür ettiler.

Sözkonusu seminer programı 5 hafta sürdü ve gruplar halinde görevlilerimizin katılımı ile devam edecektir.

Sertifika törenine İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr Şehmus DEMİR, İl Müftümüz Dr Hüseyin HAZIRLAR, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr Mustafa ÜNVERDİ, İl Müftü Yardımcısı Mehmet ARSLANER, Şahinbey Müftüsü Necati ŞAFAK, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İDİN, Eğitmen akademisyenler ve seminere katılan din görevlileri katıldılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...