Gaziantep’de Diyanet Gençlik Merkezi Için Imzalar Atıldı

Gaziantep'de Diyanet Gençlik Merkezi Için Imzalar Atıldı

diyanet gençlik merkezi için imzalar atıldı

13 Ağustos 2021 - 13:30

Bünyesinde Kitap Kafe, Kütüphane, Sınıflar, Okuma Salonu, Çok Amaçlı Salon, Kafeterya, Sportif, Sosyal ve Kültürel donatılar barındıran bir Merkez olacak olan Diyanet Gençlik Merkezi, taşıdığı özellik ve altyapı anlamında Gaziantep’in ilk, Türkiye'nin ise sayılı Gençlik Merkezlerinden olacak.

Gaziantep İl Müftüsü Dr.Hüseyin HAZIRLAR konuşmasında:

"Gençlerimiz bizim geleceğimiz ve umudumuz. Bizi güçlü kılan en büyük imkanımız ve zenginliğimiz. Her bir gencimiz bizim için kıymetli ve değerli. Ayrıca her bir gencimize göstereceğimiz ilgi destek ve rehberlik son derece kıymetli.

Bizler Gaziantep müftülüğü olarak cami, Kuran kursu hizmetlerimizin yanı sıra gençlerimize rehberlikte bulunacağımız, onları milli ve manevi değerlerle buluşturacağımız gençlik hizmetlerini de yürütmenin gayreti içerisindeyiz. Bugün İmzaladığımız bu protokolle gençlerimize yönelik hizmetleri koordine edeceğimiz onlar için cazibe bir mekanı olacak Diyanet Gençlik Merkezinin protokolünü gerçekleştiriyoruz.

Diyanet gençlik merkezimizin alt katında yaklaşık 10.000 kitabın olduğu bir kitap Cafemiz olacak

Üst katlarında derslikler olacak.

Kütüphane alanları olacak ders çalışma alanları olacak

Kültürel ve sosyal faaliyetlerin icra edildiği bir mekanlar olacak.

Buraya Gençlerimiz hafta içi hafta sonu arzu ettikleri her vakit gidip gelebilecek.

Biz orada din gönüllüsü manevi rehberlerimiz vasıtasıyla onlara rehberlik yapmak için gayret edeceğiz. Bu vesile ile göreve başladığımız günden itibaren en büyük hayalimiz bu hizmeti hayata geçirmek idi. Hamdolsun Rabbim bizleri bu hayırlı hizmete muvaffak kıldı.

Bu konsepti ve bu alt yapısıyla ülkemizin en modern en nezih Diyanet Gençlik merkezi olacak inşallah.

Geleceğimizin teminatı gençlerimize hizmet verecek bu önemli eseri Gaziantep’e kazandıracak olan Hayırsever Eruslu ailesine saygıdeğer Valimize Şahinbey Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Hayırsever iş adamı Kahraman Eruslu tarafından Gaziantep Üniversitesi yakınında yaptırılacak ve geleceğimizin teminatı gençlerimize hizmet verecek bu önemli eseri Gaziantep’e kazandıracak olan Eruslu ailesine teşekkür ediyoruz.

https://twitter.com/i/status/1426056917114363907


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda