Gaziantep’de “geçmişten Geleceğe Kadın Ve Toplum” Temalı...

Gaziantep'de “geçmişten Geleceğe Kadın Ve Toplum” Temalı Panel

“geçmişten geleceğe kadın ve toplum” temalı panel

30 Mart 2019 - 13:32

Gaziantep İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından  “Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum”  temalı panel düzenlendi.

İl Müftülüğü konferans Salonunda gerçekleşen Program, İl Müftüsü Ahmet Çelik’in açılış konuşmasının ardından Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar Lisesi müzik dersi öğretmeni Mustafa Karadağlı’nın yaptığı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve öğrencilerin ilahi dinletisi ile devam etti.

Daha sonra Hoşgör Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileri tarafından yapılan tiyatral gösteri ilgi ile izlendi.

Panel, Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Sevilay Şahin “Aile ve Toplum Arasındaki Köprü, Kadın” ve Dr. Öğretim Üyesi Gökçe Özdemir “Çalışan Kadın, Sorunlar ve Çözümler” konulu interaktif söyleşi İl Müftü yardımcısı Hayriye Aydın’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Program konuklarımıza hediye takdimi ile sona erdi.

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı