Gaziantep’de Kagem Yaz Okulu Kapanış Programı Düzenlendi

Gaziantep'de Kagem Yaz Okulu Kapanış Programı Düzenlendi

kagem yaz okulu kapanış programı düzenlendi

17 Ağustos 2021 - 13:30

Gaziantep İl Müftülüğü ve Kagem iş birliğiyle düzenlenen Yaz Okulunda “Kur’an’dan Mesajlar” “Akıl Zeka Oyunları” “Kitap Tahlili” “Sosyal Medyada Nezaket Kuralları” “Yazarlarla Buluşma” “Bir Ayet Bir Hadis” “Gençlerle Başbaşa” “Şefin Mutfağında” “İşaret Dili” “Sanal Kudüs Gezisi” “İlk Yardım” “Gezi” “Yarışmalar” ve “Elimin Marifeti” gibi etkinlikler düzenlendi.

Düzenlenen Yaz Okulu kapanış programında öğrenciler edindikleri bilgi ve becerilerini sergilediler. Programda İl Müftüsü Dr. Hüseyin HAZIRLAR tarafından katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi. İl Müftü Yardımcısı Hayriye AYDIN, İl Vaizi ve Kagem Sorumlusu Fazilet Kılıç, Kagem Proje Sorumlusu Ferah AKSOY’da programa eşlik ettiler.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret