Gaziantep’de Müftülüğümüzde Ramazan Bayramı Bayramlaşma...

Gaziantep'de Müftülüğümüzde Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı Yapıldı

müftülüğümüzde ramazan bayramı bayramlaşma programı yapıldı

01 Haziran 2019 - 13:33

Ramazan Bayramı vesilesi ile  İl Müftülüğümüzde bayramlaşma merasimi tertip edildi. 31.05.2019 Cuma günü düzenlenen bayramlaşma merasiminde İl Müftümüz Ahmet Çelik, Müftü Yardımcılarımız,  Şube Müdürlerimiz ve  daire personellerimiz bir araya gelerek bayramlaştılar.

Bayramların insanlar arasında bir sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği günler olarak niteleyen İl Müftümüz Ahmet  Çelik, bayramlaşma esnasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bayramlar, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, günahların bağışlandığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, hediyeleşme ve ikramların cömertçe yapıldığı, müstesna günlerdir. Bayramda yaşadığımız birlik, beraberlik ve kardeşlik havasının bundan sonra da devam etmesini diliyorum. Sevinç günlerimizin hüzün günlerine dönüşmemesi için Bayram nedeniyle memleketlerine gidecek personelimize ve bütün vatandaşlarımıza araç kullanacaklara yavaş ve dikkatli olmalarını özellikle istirham ediyorum.

İl Müftümüz Ahmet Çelik, Ramazan ayını yoğun ve dolu dolu geçirdiklerini, Ramazan ayı boyunca hem programlarımızda hem de insanları hayra teşvik eden bütün arkadaşlara şükranlarımı sunuyor, Muhterem Gaziantep halkının, aziz Milletimizin ve tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramını candan kutluyorum dedi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda