Gaziantep’de Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası Sona Erdi

Gaziantep'de Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası Sona Erdi

yaz kur'an kursları futbol turnuvası sona erdi

21 Ağustos 2021 - 13:30

Gaziantep İl Müftülüğümüzün Şahinbey Belediyemiz işbirliği ile düzenlediği Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası sona erdi.

Gaziantep İl Müftülüğü İl Gençlik Koordinörlüğünün Şehitkamil ve Şahinbey Müftülükleri İlçe Gençlik Koordinörlükleri ile birlikte organize ettiği Futbol Turnuvasına her iki ilçemizden 32 takım katıldı.

Final maçının oynandığı turnuvanın son günündeki programa İl Müftümüz Dr.Hüseyin Hazırlar, Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Arslaner, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, Şahinbey İlçe Müftüsü Necati Şafak, Din görevlilerimiz ve turnuvaya katılan 32 takımının öğrencileri katıldı.

İl Müftümüz Dr.Hüseyin Hazırlar " Yaz Kur’an kurslarımızda okuyan çocuklarımıza camilerde verilen Kur’an ve temel dini bilgileri eğitimlerinin yanı sıra onlara sportif ve sosyal etkinlikler de yaptırmayı amaçladıklarını ve bu sebeple Şahinbey Belediyemizin destekleri ile Futbol Turnuvası düzenlediklerini ifade ederek " Şahinbey Kaymakamımıza ve Şahinbey Belediye Başkanımıza hassaten destekleri için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İl Müftümüz, organizede yer alan İlçe müftülerimize, gençlik kordinatörlerimize ve turnuvaya katılan camilerimizin din görevlileri ve öğrencilerine eğitim öğretimin yani sıra böyle bir organizasyonda yer aldıkları ve gayretleri sebebiyle de ayrıca teşekkür etti.

Turnuva finali sonrası Şehitkamil Aktoprak Mh Cami birinci, Şehitkamil Hâfizoğlu Cami ikinci, Şehitkamil Hayriye Büyükekşi Cami üçüncü oldu.

Desteklerinden dolayı Şahinbey Belediyemize teşekkür ediyoruz...

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı