Gaziantep il müftüsünden şehzadeler kültür ve spor merkezine...

Gaziantep il müftüsünden şehzadeler kültür ve spor merkezine ziyaret

il Müftümüzden şehzadeler Kültür Ve Spor Merkezine Ziyaret

07 Nisan 2018 - 08:16

İl Müftümüzden Şehzadeler Kültür Ve Spor Merkezine Ziyaret

İl Müftümüz Ahmet Çelik ve Ekibi, Öğrencilerin beden ve ruh sağlıklarını korumak ve geliştirmek, öğrencilerin sosyalleşmelerine de katkıda bulunmak amacıyla Gaziantep İl Müftülüğü rehberliğinde,  kalkınma bakanlığı tarafından finanse edilen sodes projesi kapsamında, Şehitkâmil İlçe Müftülüğü Ukkaşe bin Mihsan camii müştemilatında bulunan Şehzadeler Kültür Ve Spor Merkezini ziyaret etti.

Diyanet gençlik il koordinatörü Yunus İnan, Şehitkâmil İlçe Müftülüğü Ukkaşe bin Mihsan Camii müştemilatında devam eden Şehzadeler Kültür Ve Spor Merkezi,  beş dalda sportif faaliyetler ve kütüphanesiyle mahalle gençliğine hizmet vermeye devam ediyor. Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, İl Müftü yardımcıları Mehmet Yaman ve Mehmet Güneş Hocalarımız Gençlik merkezimizi ziyaret ederek bizi şereflendirdiler. İl Müftümüzün sporcularla ve Merkezimizle yakından ilgilenmesi bizleri mutlu etti. Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...