Genel Müdürlerden Kütahya’ya Ziyaret

Genel Müdürlerden Kütahya'ya Ziyaret

genel müdürlerden kütahya'ya ziyaret

10 Ekim 2020 - 18:00

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kütahya’da bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz ve Başkanlık Özel Kalem Müdürü Hasan Güçlü Kütahya Valisi Ali Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve Evliya Çelebi Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Karazeybek'in eşlik ettiği ziyaret valilik makamında gerçekleşti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, konuklarına teşekkür etti.

Kütahya Valisi Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç'un iştirak ettiği heyet daha sonra inşaatı devam eden İl Müftülüğü Külliyesinde incelemelerde bulundu. Külliye inşaatının son durumu hakkında bilgiler veren İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş; İnşaatına 2018 yılında başlanan  ve bünyesinde, cami, Kur’an kursu, müftülük hizmet binası, konferans salonu ve Türkiye Diyanet Vakfı ile kitap-kahve’nin de bulunacağı Müftülük  Külliyesi' nin 2021 yılında tamamlanabilmesi için çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek; "Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız imkanları ve hayırseverlerin katkısı ile inşaatı devam eden Müftülük Külliyemiz tamamlandığı zaman  şehrimizin manevi hayatına önemli  katkılar sağlayacaktır. İnşaatımızı imkanlar ölçüsünde 2021 yılında bitirmeyi planlıyoruz. Her konuda olduğu gibi bu çalışmalarımızda da bizi yalnız bırakmayan sayın valimiz başta olmak üzere bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Külliye inşaatı incelemelerinin ardından Genel Müdürler; Kütahya Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, Aile ve Dini Rehberlik Merkezi, Bölge Yatılı Kur'an Kursu ve Müftülük Web TV stüdyosunu ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili görevlilerden bilgi aldılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...