Giresun’da Aziz şehidimiz, Artık Bundan Böyle Milletin...

Giresun'da Aziz şehidimiz, Artık Bundan Böyle Milletin Evladıdır

aziz şehidimiz, artık bundan böyle milletin evladıdır

17 Temmuz 2021 - 14:00

AZİZ ŞEHİDİMİZ, ARTIK BUNDAN BÖYLE MİLLETİN EVLADIDIR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğümüz tarafından Şehit aileleri ile Gazilerimiz ziyaret edildi.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, beraberlerinde bulunan heyetle Kore Gazisi Ali Rıza ARSLAN ve eşini ziyaret etti.

Espiye İlçesi Karovacık Yaylası’nda gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Kore Gazimiz ile bir süre sohbet etti. İl Müftümüz; “Devlet olarak, millet olarak şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanındayız. Kapımız sonuna kadar sizlere açıktır. Bu vesile ile ahirete irtihal etmiş kahraman Gazilerimize rahmetler diliyorum. Sizler ve Muhterem babaannemiz başta olmak üzere hayatta olan Gazilerimize şükranlarımı arz ediyor, sağlık ve afiyetler diliyorum.” dedi.

Ardından İl Müftümüz ve beraberinde bulunan heyet, aynı yaylada oturan 1988 yılında Hakkari İlinde teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan Jandarma Er Ferhat ÇAPUR’un annesini ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan İl Müftümüz; “Şimdi görev sırası bizdedir. Şehidimiz görevini yapmıştır. Vatana borcunu kanla ödemiştir. Aziz Şehidimiz Ferhat, artık bundan böyle milletin evladıdır. Milletin duasında yerini almıştır.  Her istek ve talebinizde yanınızdayız. Aziz Şehidimize Mevla’dan rahmet diliyoruz. Makamı Cennetler olsun.” dedi.

Şehit annesi ve Gazimiz, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müftümüz ve heyetine teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu