Giresun’da Bu çalışmamız, 15 Temmuz’u Unutmamak, Unutturmamak...

Giresun'da Bu çalışmamız, 15 Temmuz'u Unutmamak, Unutturmamak Için Toprağa Attığımız Imzadır

bu çalışmamız, 15 temmuz'u unutmamak, unutturmamak için toprağa attığımız imzadır

14 Temmuz 2021 - 14:00

BU ÇALIŞMAMIZ, 15 TEMMUZ'U UNUTMAMAK, UNUTTURMAMAK İÇİN TOPRAĞA ATTIĞIMIZ İMZADIR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında  İl Müftülüğümüz tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.

Espiye İlçesi Çamlık Obası Camii bahçesinde geçekleşen fidan dikim törenine katılan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Bu fidanlar yarınlarımıza şahitler olacaktır. Bu faaliyetimiz, 15 Temmuz'u unutmamak, unutturmamak gibi anlamlı bir etkinlik aynı zamanda da  gölgesinde gölgeleneciğimiz bir ağacımız olması bakımından çok önemli. Ağaç medeniyetimizde önemlidir. Kapımız ondan, kaşığımız ondan, beşiğimiz ondan, tabutumuz ondan.

Kardeşlerim! Biz sosyal varlığız. Kendimize karşı görevlerimiz var, insanlara karşı görevlerimiz var hatta çevremize karşı da görevlerimiz vardır. Çevremize bigane kalamayız. Duyarsız olamayız. Üzülerek ifade edeyim ki bugün  gözünü hırs bürümüş  bir takım çevreler  daha çok kazanma uğruna dünyamızı tahrip etmeye devam ediyor. Bu gün bizim buradaki eylemimiz can çekişen dünyamıza can olmaktır. Emeği geçenlere çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmamız, 15 Temmuz'u unutmamak, unutturmamak için toprağa attığımız imzadır.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”