Giresun’da Buralar çocuklarımızın Ahlakı Değerlerle...

Giresun'da Buralar çocuklarımızın Ahlakı Değerlerle Bezendiği Yerlerdir

buralar çocuklarımızın ahlakı değerlerle bezendiği yerlerdir

15 Haziran 2021 - 14:00

BURALAR ÇOCUKLARIMIZIN AHLAKI DEĞERLERLE BEZENDİĞİ YERLERDİR

İl Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımızda yılsonu etkinlik programları pandemi kuralları içerisinde yapıldı.

Çıtlakkale ve Teyyaredüzü 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımızda düzenlenen etkinliklere; İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, İl Müftü Yardımcımız Özlem GÜLBE, Kur’an kursları Müdürümüz İsmail AYDIN ve velilerimiz katıldı.

Duygusal anların yaşandığı programlarda, sevgili yavrularımız hünerlerini sergiledi.

Yürütülen çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, yaptığı konuşmada; “ Biraz önce değerli velilerimizle görüştüm. Güzel şeyler duydum hamd olsun. Desteklerinizle büyüyeceğiz.

Kardeşlerim! Çocuk eğitiminde ailelere büyük görev ve sorumluk düştüğü aşikârdır. 0-6 yaş dönemi, çocuğumuzun temel bilgi, beceri ve alışkanlıkları kazandığı, zihinsel yeteneklerinin hızlı bir biçimde geliştiği  dönemdir. Buralar, çocuklarımızın ahlakı değerlerle bezendiği yerlerdir. Buralarda; çocuklara, diş fırçalamaktan, resim yapmaya, temizlik alışkanlıklarından, yeme içme kültürüne, ana babaya saygı ve sevgiden hayvanlara merhamete kadar birçok şey öğretiliyor.

Şunu çok iyi biliyoruz ki erken yaşlarda alınan eğitim kişilerin hayat anlayışlarına yön veriyor. Verdiğiniz maddi ve manevi desteklerinize bir kere daha teşekkür ediyorum. Sevgili yavrularımızı tebrik ediyor, kutluyorum. Emeklerine şahit olduğumuz hocahanım kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Rabbim gayretlerini artısın inşaallah” Dedi.

Program, İl Müftüsü Ramazan TOPCAN’ın minik öğrencilere çeşitli hediye, ödül ve karne takdimiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...