Giresun’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftasında Sayın Valimize...

Giresun'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftasında Sayın Valimize Ziyaret

camiler ve din görevlileri haftasında sayın valimize ziyaret

02 Ekim 2021 - 14:00

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA SAYIN VALİMİZE ZİYARET

2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü heyeti, Valimiz Sayın Enver ÜNLÜ’ye makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Ülke genelinde 1-7 Ekim tarihlerinde her yıl ayrı bir tema ile kutlanan; “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” bu yıl; “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” olarak belirlendiğini ifade eden İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, hafta içerisinde yapılacak etkinlikler hakkında Sayın Valimize bilgiler verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Enver ÜNLÜ, İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN’ın nezdinde tüm Din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.

Ziyarette; İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Müftü Yardımcısı Murat MUTLU, İl Vaizi Muhittin SARMUSAK, Din Görevlileri Derneği Başkanı Hüseyin MEMİŞ, Din görevlilerimiz Osman ÖZTÜRK, Nurettin TOPŞİR ve Kur’an kursu Öğreticisi Emine YURT yer aldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret