Giresun’da çocuklarımız Bilinçlenerek Geleceğimize Sahip...

Giresun'da çocuklarımız Bilinçlenerek Geleceğimize Sahip çıksınlar Istiyoruz

çocuklarımız bilinçlenerek geleceğimize sahip çıksınlar istiyoruz

20 Aralık 2021 - 14:00

Mustafa Mert 4-6 yaş grubu Kur’an kursu  öğrencileri özel bir etkinlikle Yerli Malı Haftasını kutladı.

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası sebebiyle İl Müftülüğümüz Mustafa Mert 4-6 yaş grubu Kur’an kursu  bir etkinlik gerçekleştirdi.

4-6 yaş grubu minik öğrenciler, giydikleri meyve kostümlü elbiseleri ile  bir taraftan meyvelerin tanıtımını yaparken diğer taraftan da sahnede dualar, ilahiler ve şiirler  okudular.

Çok heyecanlı oldukları görünen öğrencilerin  sahne performansı davetlilerden büyük alkış aldı. Program sonunda çocuklar, annelerinin getirdiği yöresel yemekleri arkadaşlarıyla birlikte yiyerek beraberlik bağlarını güçlendirdiler.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN; "Sevgili yavrularımız, hem eğlenceli vakit geçirmemize vesile oldular hem de yerli malı üretmenin ve tüketmenin  önemini anlattılar. Hep beraber yavrularımıza maşaallah diyoruz, maşaallah. Çocuklarımız bilinçlenerek geleceğimize sahip çıksınlar, geleceğe hazırladığımız öğrencilerimiz ulusal ve mahalli  kültürel değerlerimizi bire bir yaşayarak öğrensinler istiyoruz.

Bu vesile ile etkinliğimizde emeği geçen siz değerli  velilerimize, hoca hanım kardeşlerime ve sevgili yavrularımıza  yürekten teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.” dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...