Giresun’da Depremde Vefat Edenler Için Camilerde Dua Edildi

Giresun'da Depremde Vefat Edenler Için Camilerde Dua Edildi

depremde vefat edenler için camilerde dua edildi

07 Şubat 2023 - 14:00

Depremlerde hayatını kaybedenler için ülke genelindeki camilerde olduğu gibi Giresun il genelindeki camilerde de Kur’an-ı Kerim ve Dua programları gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler için Giresun il genelindeki camilerde yatsı namazı öncesi sela okunup dualar edildi.
Depremde hayatını kaybedenler için Hacı Miktat Camii’nde yatsı namazından yarım saat önce Kur’an-ı Kerim ve Dua programı düzenlendi.
Programa katılan İl Müftümüz Ramazan Topcan depremlerde hayatını kaybedenler için dua edip, yaralılara şifa diledi.
İl Müftümüz Topcan, yaptığı duada şu niyazda bulundu; “İlâhî Ya Rabbi! Millet olarak deprem gerçeğiyle bir kez daha karşılaştık.
Ahirete irtihal eden kardeşlerimize rahmet eyle Allah’ım! Ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabr-ı cemil ihsan eyle Allah’ım!
Göçük altında kalan kardeşlerimizin sağ salim çıkmalarını nasip eyle Allah’ım!
Hastalarımıza Şâfî isminle acil şifalar ver Allah’ım!
Göçük altında kalanları kurtarmak için canla başla gayret gösteren bütün kardeşlerimize güç ve kuvvet ver, onlara kolaylıklar ihsan eyle Allah’ım!
Ya Rabbi! Ülkemizi, milletimizi, âlem-i İslam’ı deprem, sel ve yangın gibi her türlü afetten, kaza ve beladan muhafaza eyle Allah’ım!”
Camileri dolduran vatandaşlar, din görevlilerince okunan Kur'an-ı Kerim tilavetini dinleyip edilen dualara "amin" dedi.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...