Giresun’da Güçlü Bir Toplum Olmanın Yolu Iyi Bir Eğitimden...

Giresun'da Güçlü Bir Toplum Olmanın Yolu Iyi Bir Eğitimden Geçer

güçlü bir toplum olmanın yolu iyi bir eğitimden geçer

16 Haziran 2022 - 14:00

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi iş birliğinde Dereli İlçesi Şehit Yüzbaşı İsmail Hakkı Öztopal Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

TDV Giresun Kadın Kolları öncülüğünde Kur'an-ı Kerim dersini seçen 57 öğrenci ödüllendirildi.

İl Müftümüz Ramazan Topcan, Kur’an-ı Kerim’i okuma ve anlama konusunda çaba gösteren öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilere hitap eden İl Müftümüz Topcan, “Sevgili Gençler! Kendinize olan inancınızı ve güveninizi asla kaybetmeyin. Azimli ve çalışkan olduğunuz takdirde başaramayacağınız hiçbir şey olmaz.

Eğitim, hayatımızın her döneminde devam eden bir faaliyettir. Bu bakımdan siz değerli yavrularımızı hidayet rehberimiz Kur'an’ı Kerim ile buluşup temel dini bilgileri, ibadet esaslarını ve ahlaki değerleri öğrenmek için 27 Haziran’dan itibaren camilerimizde ve Kur’an kurslarımızda açılacak Yaz Kur’an Kurslarına davet ediyorum.

Gençler! Güçlü bir toplum olmanın yolu iyi bir eğitimden geçer. Buralarda bir taraftan Kur’an-ı Kerimi öğrenirken diğer taraftan yardımlaşma, kardeşlik, saygı, sevgi, dürüstlük, paylaşma ve dayanışma ahlakını öğreneceksiniz. Bu tatilde yarınlarınıza yönelik, gelişiminize katkı sağlayacak aktiviteleriniz olsun. Okulların tatil döneminde siz değerli çocuklarımızın ellerinden, yüreklerinden tutmak maksadıyla Din görevlilerimizle birlikte sahadayız, hepinizi camilerimize bekliyoruz.” dedi.

İl Müftümüz Topcan, konuşmasının ardından öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye ederek başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...