Giresun’da Hafızlık Tespit Sınavı Sonuçları Açıklandı

Giresun'da Hafızlık Tespit Sınavı Sonuçları Açıklandı

hafızlık tespit sınavı sonuçları açıklandı

15 Temmuz 2020 - 14:00

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 2020 yılı 2. dönem "Hafızlık Tespit Sınavı"nda 19 öğrenci başarılı oldu.

İl Merkezinde Giresun İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerden 22'si hafızlık tespit sınavına girdi Bu öğrencilerden 19’u hafızlık belgesi almaya hak kazandı.

Hafızlık tespit sınavı, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle öğrenci, veli ve öğreticilerin sağlık durumlarının risk altına girmemesi için 80 il müftülüğü ile Giresun İl Müftülüğünde yapıldı.

Giresun İl Müftülüğünde Eğitim Görevlisi Ensar Yaşar’ın başkanlığında, üyeler Vaiz Hasan Sağlam ve Vaiz Huriye Topşir’den oluşan komisyon karşısına çıkan öğrenciler hafızlık belgesi için ter dökmüştü.

Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri