Giresun’da Hem Kur’an Hem Değerler Eğitimi

Giresun'da Hem Kur’an Hem Değerler Eğitimi

hem kur’an hem değerler eğitimi

21 Şubat 2019 - 14:01

İl Müftüsü Muhittin Oral, 4-6 yaş Kur’an kurslarında verilen milli ve manevi değerler eğitiminin şahsiyet gelişimine katkı sağladığını belirtti.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu 4-6 yaş Kur’an Kursu sınıfında gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim’e geçiş merasimine katıldı.

İl Müftüsü Muhittin Oral çocukların şahsiyet gelişiminde Kur’an eğitiminin önemine değinerek, “Çocuklarımız temel dini değerler olan saygı, sevgi ve doğruluk ilkeleriyle yetişiyorlar. Bu eğitim için Kur’an kursu öğreticilerimiz çok büyük emek sarf ediyorlar. Fedakârlığın bir karşılığı olan bu çalışmaların oldukça bereketli olduğunu görüyoruz”dedi.

Programda çocuklar Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okudular. Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu