Giresun’da Il Müftülüğümüzden Personele Afet Eğitimi

Giresun'da Il Müftülüğümüzden Personele Afet Eğitimi

il müftülüğümüzden personele afet eğitimi

05 Haziran 2021 - 14:00

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN PERSONELE AFET EĞİTİMİ

İl Müftülüğümüz çalışanlarına afat farkındalık eğitim semineri düzenlendi.

AFAD İl Müdürlüğü tarafından idari personelimiz başta olmak üzere din hizmetleri ve din eğitiminde çalışan personele yönelik "Afet Bilinci ve Yangın eğitimi semineri" verildi.

Gerçekleştirilen seminerde, Ülkemizde meydana gelen afet türleri, afetlerde ilk 72 saat, olası afet ve acil durumlarda neler yapılması gerektiği, afetler karşısında hangi doğru davranış modellerinin uygulanacağı, afet çantasında neler olması gerektiği, binalarımızın deprem dayanıklılık testinin yapılması gerektiği ve evlerimizde bulunan eşyaların mutlaka sabitlenmesi gerektiği’ gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...