Giresun’da Kur’an-ı Kerim Huzur Ve Berekettir

Giresun'da Kur'an-ı Kerim Huzur Ve Berekettir

kur'an-ı kerim huzur ve berekettir

23 Ekim 2022 - 14:00

İl Müftülüğümüz  tarafından her ay farklı bir ilçemizde düzenlenen; "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti ve Dua" programlarının 12'ncisi Yağlıdere İlçemizde  düzenlendi.

Yağlıdere İlçesi Merkez Camii'nde düzenlenen programa kamu kurum ve kuruluşlarının başkanları, sivil toplum temsilcileri ve cok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma namazı öncesinde  başlayan programa halkın yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Sunuculuğunu Yağlıdere İlçesi Merkez Camii İmam Hatibi'nin yaptığı 'Kur'an-ı Kerim Ziyafeti ve Dua" programının açılış ve selamlama konuşmasını yapan Yağlıdere İlçe Müftümüz Abdullah Bal, katılımcılara teşekkür ederek, programın hayırlı olmasını diledi.

Açılış konuşmasının ardından Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve Dua programına geçildi. 
Hafız  İmam Hatip Cemil Bayram, Onur Can Arslan, Hüseyin Kömürcü, Muhammet Ali Işık okudukları Kur'an tilaveti, dinleyicileri adeta mest etti.

Program sonunda konuşan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN; ''Yağlıdere İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim ziyafeti programına teşrif eden ve destek veren tüm Kur’an sevdalılarına teşekkür ediyorum.
Kardeşlerim! Kur'an, sadece kulağımızı değil gönlümüzü ve aklımızı da beslemelidir. Kur'an-ı Kerim, mü'minler için şifa ve rahmet kaynağıdır. Huzur ve berekettir. Kur’an-ı Kerim, çağlara meydan okuyan, eşi ve benzeri olmayan bir kitaptır. Kur’an’a duyulan ihtiyaç, her geçen gün artmaktadır." dedi. 

Program, kılınan Cuma namazı ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret