Giresun’da Kur’an Kursu öğreticilerine öğretmenler Günü...

Giresun'da Kur’an Kursu öğreticilerine öğretmenler Günü Programı

kur’an kursu öğreticilerine öğretmenler günü programı

26 Kasım 2022 - 14:00

İl Müftülüğünce 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kur’an kursu öğreticilerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

İl Müftümüz Ramazan Topcan, düzenlenen programda Kur’an kursu öğreticileriyle bir araya geldi.

Öğretmenler Günü’nün tüm öğretmenlere ve Kur’an kursu öğreticilerine, hayırlı olmasını dileyen İl Müftümüz Topcan, “Beşikten mezara kadar ilim öğrenmeye önem veren bir medeniyetin mensupları olarak, geleceğin mimarı, toplumun temel yapı taşı olan öğretmenlerimize büyük değer veriyoruz.

Yavrularımızı, tecrübelerine emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz bilgi ve irfanlarıyla çocukları ve gençleri geleceğe hazırlayan müstesna şahsiyetlerdir.

Öğrencilerine şefkatle yaklaşıp, sabırla dinleyen ve bir cevher haline dönüştüren tüm öğretmenlerimize ve siz değerli Kur’an kursu öğreticilerimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyor, başarılar diliyorum.

Başta görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Mekânları cennet, makamları âli olsun." dedi.

Programda söz alan Kur'an Kursu Öğreticileri Güler Aydınoğlu, Ayşe Akşen ve Yunus Güneyin düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Müftü Topcan'a teşekkür ettiler.

Programa İl Müftü Yardımcıları Yusuf Genç, Fatih Sarıgül, Şube Müdürleri Nafi Sağlam, İsmail Aydın, Mustafa Keskin, TDV gönüllüleri ve din görevlileri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...