Giresun’da Manevi Danışmanlık Hizmeti

Giresun'da Manevi Danışmanlık Hizmeti

manevi danışmanlık hizmeti

28 Ağustos 2020 - 14:00

23 Ağustos 2020 Pazar günü Giresun ilimizde meydana gelen doğal afet sonrasında din hizmetleri ve manevi danışmanlık hizmeti vermek üzere Başkanlığımızca Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih TUNÇ’ un koordinesinde İl Müftülüğümüz ve  çevre İl Müftülüklerin personelinden oluşan 12 kişilik manevi destek grubu görevlendirildi.

Hizmetin sağlıklı bir şekilde uygulanması için   Giresun İl Müftülüğü bünyesinde  İl Müftü Yardımcısı Özlem GÜLBE, Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih TUNÇ, Din Hizmetleri ve Eğitimi  Şube Müdürü Nafi SAĞLAM ve Din Hizmetleri ve Eğitimi  Şefi Yunus TAŞKIN’ dan müteşekkil komisyon kuruldu.

Komisyon tarafından sahada çalışma yapılacak afet bölgeleri (Dereli,  Yağlıdere ve Doğankent İlçeleri) belirlendi ve  Başkanlığımızın görevlendirdiği personelden üç bölgeye üç  manevi danışman  grubu oluşturuldu.

Müftülüğümüzce bölgelere intikalleri sağlanan gruplar afetzedelere manevi destek verdiler.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda