Giresun’da Mevlit Kandili Dualarla Idrak Edildi

Giresun'da Mevlit Kandili Dualarla Idrak Edildi

mevlit kandili dualarla idrak edildi

29 Ekim 2020 - 14:00

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed’in doğum günü olan Mevlit Kandili, Giresun’da bulunan tüm camilerde dualar ve salavatlarla idrak edildi.

Salgın hastalıkla mücadele hususunda gereken tüm tedbirlere riayet edilerek gerçekleştirilen programlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programlarda Kur’an-ı Kerim okundu, salavatlar getirildi ve dualar edildi. Hz. Peygamberin insanlığa getirdiği rahmet yüklü mesajlarından konular anlatıldı. Diyanet İşleri Başkanlığının Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle belirlediği “Peygamberimiz ve Çocuk” teması çerçevesinde, Hazreti Peygamberin çocuklara olan örnek yaklaşımı çağları aşan güzellikleriyle anlatıldı.

Seyyit Vakkas Camii’nde gerçekleştirilen program İl Müftüsü Muhittin Oral’ın duasıyla tamamlandı.

Programa katılan Giresun Valisi Enver Ünlü ve Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu vatandaşların Mevlit Kandilini tebrik etti.

Programın sonunda Giresun Belediyesi tarafından Kandil simidi, gül ve akide şekeri dağıtıldı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda